Inapoi la site
Filtre
  •     Tara destinatie
  •     Facilitati locatie
  •     Regim de masa
  •     Tip hotel
Categorii

Hotelul Aqvatonic - Steaua de Mare este situat pe plaja staţiunii şi include un centru spa şi de tratament cu o piscină în formă de labirint şi o gamă generoasă de terapii. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Camerele Hotelului Aqvatonic - Steaua de Mare au stil minimalist şi sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat, aparat de cafea, cutie de valori şi răcitor de vinuri sau minibar. Toate unităţile de cazare includ baie privată cu articole de toaletă gratuite. Camerele de la etajele superioare se bucură de vedere panoramică.

Cei 2000 mp ai centrului de wellness şi tratament al acestui hotel includ o piscină cu 16 zone de hidromasaj, cu temperaturi ale apei cuprinse între 28 şi 34 de grade Celsius. Oaspeţii beneficiază de oferte speciale şi de consiliere profesională pentru tratamente cu nămol sapropelic, cu laser, cu ultrasunete sau cu unde magnetice. De asemenea, aici veţi găsi o saună finlandeză, o cameră cu sare de Himalaya, o baie de aburi, un centru de fitness şi kinetoterapie, precum şi 12 zone de masaj.

Oaspeţii Hotelului Aqvatonic - Steaua de Mare au acces la o sală de jocuri cu simulatoare auto, biliard, tenis de masă, air hockey, darts şi jocuri de societate. Situată pe promenadă, braseria proprietăţii serveşte preparate italiene şi mediteraneene. În plus, această proprietate are 2 restaurante, un bar panoramic la etajul 14 şi un fast-food pe plajă.

Pret de la: 439 lei/noapte

Beneficiind de o locație perfectă, la doar 30 de metri de plaja din stațiunea estivală Eforie Nord de lângă orașul Constanța, pe litoralul pitoresc al Mării Negre, Hotelul Union reprezintă o destinație de vară ideală.

Oaspeții pot petrece un sejur relaxant, de neuitat, bucurându-se de soare la piscină, care reciclează întreaga cantitate de apă la fiecare 4 ore.

Oaspeții pot explora zona înconjurătoare și pot lua masa la restaurantul hotelului, care servește preparate delicioase din bucătăria locală și internațională, într-o atmosferă plăcută.

Acesta este locul preferat de turiștii din Eforie Nord, conform comentariilor independente.

Pret de la: 2121 lei/ 2 adulti/ 7 nopti/ mic dejun

Una dintre alegerile noastre de top din Eforie Nord.Ana Hotels Europa Eforie Nord se află în stațiunea pitorească Eforie Nord și oferă camere elegante cu balcon și vedere la mare.

Restaurantul are o capacitate de până la 400 de locuri în sală și pe terasă. Acesta servește atât preparate românești, cât și mâncăruri internaționale. În timpul verii este oferită muzică live la cină.

Barurile hotelului și barul de la piscină servesc cocktailuri speciale, alături de o varietate amplă de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Centrul de conferințe cu dotări excelente al Hotelului Europa are o capacitate de 600 de persoane. Acesta este potrivit pentru organizarea de conferințe, seminare, petreceri și nunți.

Ana Hotels Europa Eforie Nord are acces direct la piscina în aer liber și la grădina hotelului. Tratamentele de wellness, de înfrumusețare și de relaxare disponibile îmbină ingredientele naturale specifice de pe coasta Mării Negre cu proceduri clasice.

Pret de la: 3920 lei/2 adulti/5 nopti/ mic dejun