Q-Factory Hotel oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate și unități de cazare în Amsterdam. Oaspeții pot beneficia de un restaurant. Parcarea proprietății este disponibilă la un cost suplimentar.

Fiecare cameră este dotată cu un TV cu ecran plat și canale prin cablu. Anumite camere includ o zonă de relaxare pentru a vă destinde după o zi plină. Toate camerele au baie privată.

La proprietate există recepţie cu program nonstop.

Hotelul oferă și serviciu de închirieri biciclete. Teatrul Carre este situat la 1,9 km de Q-Factory Hotel, iar Teatrul Național de Operă și Balet al Olandei se află la 2,2 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Schiphol, la 13 km de Q-Factory Hotel.

Oost este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de transport public convenabil, atmosferă și cafenele.

Pret de la: 614 euro/2 adulti/4 nopti, zbor si cazare

Acest hotel unic de 3 stele oferă camere într-o ambarcațiune ancorată pe râul IJ, în cheiul NDSM din Amsterdam. Oaspeţii au la dispoziţie un bar. Serviciul de transfer cu feribotul la gara centrală din Amsterdam, situată la 10 minute, este disponibil de 2 ori pe oră.

Camerele au vedere la uscat sau la râul IJ. Toate au baie privată și toaletă privată. Proprietatea serveşte un mic dejun continental tip bufet.

Oaspeții se pot relaxa în zona de bar și pot juca biliard sau jocuri video. Când vremea este frumoasă, oaspeții pot sta pe terasă.

Proprietatea se află în cheiul NDSM. Acest fost șantier naval este acum locația de desfășurare a evenimentelor vieții mondene: festivaluri, evenimente, expoziții de artă, târguri de chilipiruri, restaurante, baruri și noi proiecte arhitecturale.

Gara centrală din Amsterdam oferă legături directe spre Aeroportul Schiphol, situat la 15 minute. La gară opresc şi tramvaiele care circulă către Piața Dam și Piața Muzeelor, unde se află Muzeul Van Gogh.

Amsterdam Nord este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte, explorarea centrului istoric și cafenele.

Pret de la: 571 euro/2 adulti/ 2 nopti, zbor si cazare